Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Тайни от миналото и напрежение в настоящето са на път да променят живота на приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Митко на земляческа среща, където научава странни и неизвестни обстоятелства около неговото раждане, които противоречат на историите, разказани от неговите родители. Симпатичният свиленградчанин е решен да научи истината и засипва с въпроси леля Гинче и майка си. Двете жени обаче ще се опитат да отклонят вниманието му. Какво крие леля Мария?

Пред нови проблеми се изправя и Галя в отношенията си с Жоро. Макар че красавицата отмени годежа им, приятелят ѝ става все по-настоятелен в желанието си да се обвържат и да изяснят отношенията си дори и без брачни халки. Как ще реагира Галя на неговия натиск?

Дани се тревожи за Лора, на която предстои изпълнение на опасна каскада в продукцията, където работи. Дали всичко ще мине добре?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY