Нейното име обаче не се разкрива

Прокуратурата в Ню Йорк предяви нови обвинения срещу американския продуцент Харви Уайнстийн. Той е обвинен в сексуално насилие срещу друга жена, чието име не е разкрито. През май на продуцентът бяха повдигнати обвинения от две жени.

Уайнстийн: Невинен съм​

На 25 май продуцентът беше изправен пред съда в Манхатън, Ню Йорк. Той бе освободен под гаранция от 1 милион долара. От Уайнстийн се изискваше да носи специално устройство, което да проследява местонахождението му, припомня БГНЕС.

Повдигнаха обвинения в изнасилване на продуцента Харви Уайнстийн

Според вестник "Ню Йорк Таймс" първата жена, която обвини продуцента за изнасилване, е поискала да остане анонимна. Втората се казва Лусия Евънс и тя твърди, че през 2004 г. Уайнстийн насилствено я е склонил към нежелана интимност. Специално образувано жури вече се е запознало със свидетелските показания на жените и ги е сметнало за достатъчни, за да отнесе делото в съда.

Пуснаха срещу 1 млн. долара обвинения в изнасилване Харви Уайнстийн

През октомври 2017 г. вестник "Ню Йорк Таймс" публикува разследваща журналистическа статия, в която се твърди, че Уайнстийн в течение на 30 години е тормозел служителки на компанията, в които е работил. Оттогава обвиненията срещу него са вече повече от 80, включително и от актрисите Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу, Салма Хайек и Макгоун.

Нови обвинения срещу Уайнстийн за сексуално насилие и вербално унижение

Заради скандала 66-годишният продуцент беше изключен от Американската академия за филмови изкуства и от Гилдията на продуцентите на Америка.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.