На традиционния си събор столетницата събра десетки хиляди

Пореден сблъсък между ГЕРБ и БСП. От връх Бузлуджа социалистите поискаха предсрочни избори. На традиционния си събор столетницата събра десетки хиляди, а за доброто настроение на електората се погрижи звездата на балканската музика Горан Брегович.

СНИМКИ ОТ БУЗЛУДЖА ВИЖТЕ ТУК

Двама лидери – на европейските и български социалисти, застанаха под Бузлуджа, за да поискат подкрепа от електората. Подкрепа за основната цел - смяна на властта.

Нинова: България се управлява от шайка, която пороби народа (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Ние сме смели хора, които сме тук, без страх да кажем, че държавата ни се управлява от шайка. Тази шайка пороби народа си. Тази шайка открадна България. Тази шайка си създаде правила и закони, които ги направиха безнаказани. Но тази шайка посегна и на най-скъпото ни – всеки, който не е съгласен, всеки, който критикува, е посочван за враг, провокатор. На всеки такъв му се затваря устата, уволнява се от работа, преследва му се бизнесът”, заяви Корнелия Нинова.

„Предсрочните избори са спасителни за България. Само те могат да дадат нова перспектива на страната. Затова БСП трябва да работи, за да предизвика и спечели предсрочни парламентарни избори“, заяви Сергей Станишев.

Станишев на Бузлуджа: Нужни са предсрочни избори и ляво управление (СНИМКИ)

Избирателите дадоха подкрепата си за партийния лидер. По-младият електорат обаче поиска и конкретика, а именно как точно целите ще бъдат постигнати.

След политиката дойде време и за шоу. Горан Брегович и неговият Оркестър за сватби и погребения веселиха симпатизантите на опозицията.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. ​