Изпуснати нерви, емоционални раздори и ожесточен спор между Кулагин и Ваня Костова ни очакват довечера в LIVE епизода на VIP Brother 2018

След светкавичните номинации и елиминации в понеделник, днес VIP Съквартирантите ще се изправят очи в очи едни пред други - те ще посочват кой според всеки един от тях трябва да напусне Къщата и да се обосновaват защо. Както всеки друг път, Big Brother ще изисква от своите Съквартиранти искрени и добре обосновани доводи за избора им. Номинациите ще се случват на живо пред зрителите на NOVA днес от 21.00 ч.

Първият Съквартирант, напуснал Къщата, бе Нора Недкова - жертва на острия език на Валентин Кулагин. Съквартирантите се надяваха атмосферата във временния им дом да се успокои и да се установят по-хармонични взаимоотношения, но надеждите им бързо бяха попарени.

Нора Недкова напусна VIP Brother: Женското царство

Кулагин заяви още в понеделник, че сега е време да избере следващия си "враг номер едно" и тази вечер ще видим нова вълна от спорове, бурни реакции и неразбирателства. Този път на мушка ще се окаже Ваня Костова. За какво Кулагин ще се заяде с естрадната прима, предстои да видим довечера.

Съквартирантите се озовават в каменната ера във VIP Brother: Женско царство

По време на мисия "Бедрок" Кулагин не успя да се справи със задачата и бе обвинен в саботаж от своите съотборници. Сега отбор "Флинтстоун" живеят в примитивна колиба от каменната ера, палят огън и се къпят с ледено студена вода от корито. Напрежението между Кулагин и останалите от "Флинтстоун" се покачва с всяка изминала минута и някои от мъжете ще забравят за великодушното си търпение, което проявяват до момента.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.