Това показват резултатите на независимо пазарно проучване

Кеш Кредит е компанията за бързи кредити с най-добро клиентско обслужване. Това показват резултатите на независимо пазарно проучване, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Изследването се фокусира върху офис средата, клиентското  преживяване и наличието на реално внедрени стандарти на обслужване, като според резултатите Кеш Кредит е единствената компания в България, която поддържа отлични стандарти и в трите категории.

Благодарение на съвременната си визия, отличителния си брандинг и безупречното ниво на поддръжка на своите над 70 офиса в цялата страна, Кеш Кредит заслужено изпреварва всички свои конкуренти. Сред останалите предимства, заради които компанията е отличена с признанието, са високото ниво на професионализъм на служителите й, както и установения стандарт за предоставяне на пълна информация за всички услуги в портфолиото на кредитната институция.

Екипът на Кеш Кредит работи усилено, за да продължава да предоставя най-добрите и ефективни услуги в областта на бързите кредити. Чрез установения си модел на работа и реално внедрените стандарти за отлично клиентско обслужване, компанията осигурява   максимално удобство и сигурност за всички свои клиенти.

*Платена публикация