Лиор Сушард изнесе представление в Народния театър

Световноизвестният менталист Лиор Сушард представи шоуто си „Безгранично” в Народния театър „Иван Вазов” в София. В две поредни вечери той изуми родната публика с невероятните си способности. Той е артист с уникални способности, един от най-силните телепати в света. При всяка своя демонстрация Лиор шокира хората със силата на ума си. Способен е не само да прочете мислите на друг човек, но и да го накара да мисли като него. Неговото изключително шоу грабна публиката заради феноменалната комбинация от магия, ловкост на ръката и добрата стара комедия. Лиор ни заведе в невиждано пътешествие сред чудесата на човешкия ум, само за да ни убеди колко безграничен е той.

СНИМКИ ОТ ШОУТО В СОФИЯ ВИЖТЕ ТУК

Сушард е роден през 1981 г. в Хайфа, Израел. Той е най-малкият от трима братя. Способностите си открива още като дете. Когато бил на 6 видял лъжицата си да се изкривява. Като млад усетил, че има много силна интуиция. Чел много специализирана литература, изучавал психология, методи на медитация, математически модели.

За уменията си казва, че не са магически, макар да приличат на такива, а са комбинация от способности. Познава чувствителните нива на интуицията, езика на тялото и невербалната комуникация и знае как да влияе на хората. Всичко това комбинира с хумор.

Слава придобива, след като печели телевизионното шоу „Следващият Юри Гелър”, на името на израелския магьосник.

 Лиор надниква в най-скритите ви мисли и знае какво ще кажете, преди още да го изречете. Впечатляващите представления му носят признание на менталист със свръхсили от световна класа, обичан от публиката, от холивудските знаменитости и от най-известните собственици на световни корпорации.

Лиор е бил 5 пъти гост във „Вечерното шоу на Джей Лено“, 2 пъти в „Късното шоу с Джеймс Кордън“ и веднъж в „1 на 1“ на Лари Кинг. През 2016 г. Лиор Сушард заедно със световния идол Барбра Стрейзанд изнася 10 специални шоу програми, всяка от тях с по 20 000 души публика.

„Наистина има неща, които не могат да бъдат обяснени. Когато за пръв път се срещнах с дарбата на Лиор, мигновено разбрах, че съм в присъствието на необикновен човек.”, казва за него Барбра Стрейзанд.

„Това е най-невероятното нещо, което съм виждал в живота си. А аз съм виждал много! “, възкликва Лари Кинг.

„Отвя ми мозъка! Изумително!“, е коментарът на Бил Гейтс след негов спектакъл.

Най-добрият менталист в света чете мисли на живо в „На кафе” (ВИДЕО)

Сушард изнася представления по цял свят. Работи с бизнесмени, политици, знаменитости. Световноизвестните водещи Лари Кинг и Джей Лено са толкова изумени от номерата му, че не спират да го канят в студиата си.

Лиор има и собствено шоу. Издал е книга - „Четецът на мисли“, която излезе на българския пазар през февруари. В нея той разказва личната си история, дава съвети с интерактивни елементи и главоблъсканици.

В много интервюта и репортажи казва, че развлича хората, като им показва удивителната сила на ума. И обича да вижда изненадата в очите им, когато им каже какво мислят или ги накара да мислят това, което мислят.

Казва, че всяко място, на което пътува, има своя магия и хората в Русия и САЩ, например, реагират различно. Обещал си е отдавна, че в шоутата си ще говори само за силата на позитивното мислене и няма да се възползва от уменията си в казино, защото вярва в кармата.

​​Почти не му се е налагало да иска телефонните номера на дамите, защото ги отгатва сам. Това обаче също е умение, от което не се възползва в момента, тъй като е щастливо женен. И разбира се, сам е отгатнал телефонния номер на съпругата си.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК. 

Редактор: Маргарита Стоянчева