Коментират Александър Владимиров и Арман Бабикян

Аферата „Ало, Банов съм” ще внесе напрежение в редиците на БСП, защото това е изключително безумно./…/Това е най-обикновена фалшива новина. Това каза социологът Александър Владимиров в ефира на „Плюс-Минус. Коментарът след новините”.  

„Не знам защо толкова неадекватно и некомпетентно се държат в БСП. Аз се надявах, с оглед на това, че 5 дни г-жа Йончева ни занимава с това какви невиждани разкрития ще направи за корупции и афери във властта, тя изнесе безумна фалшива новина, нещо, което е толкова ниско. Беше оборена точно в рамките на два часа”, коментира още социологът.

Йончева със запис срещу министъра на културата Боил Банов

Според политолога Арман Бабикян има достатъчно доказателства, с помощта на които прокуратурата да разбере дали е автентичен записът.

Банов: Рекетират ме със записи от 4 години

„Прокуратурата трябва да каже своята дума. Те се самосезираха днес. Въпросът е до каква степен ГЕРБ ще успеят да отиграят тази ситуация. Това, което чухме днес, е, че има свидетели, запис, достатъчно проследими факти по публични документи, свързани с тази поръчка и там лесно може да се види дали записът съвпада по време”,  каза Арман Бабикян.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.