Успехите са наши, няма как да разделим, каза Лъчо Евтимов

Йонислав Йотов - Тото и Лъчезар Евтимов от група "СкандаУ" взеха награди от събитието "359 Awards 2019". В ефира на "Плюс-Минус. Коментар след новините" те обясниха, че за тях конкурсите са вид състезатение, а наградата е следствие на добре свършена работа.

"Ние сме един екип. Успехите са наши, които няма как да разделим", каза Евтимов.

Тото за музиката, любовта и голямата грешка

Двамата бяха категорични, че се стремят да уважават личното си пространство, въпреки желанието на феновете да се докоснат до тях за снимка или автограф.

"Хубаво е да се поставяме в позицията на човека от среща и да си даваме сметка кога може да се направи компромис. Ние сме сензитивни типове и усещаме, че когато идват хората при нас, ние сме генератори за лайкове", обясниха Тото и Лъчо.

А дали има промяна в развитието на хип хопа в България? Ето какво смятат те по въпроса:

"Някога тогава се говореше за вълни. Това бяха периодични неща. Започна вълна, която ще отшуми. Това, което успяха да направят новите рападжии, е да пуснат корени. Вече говорим за стил, а не за вълни. Хората им е омръзнало да ги лъжат за какво ли не, но трябва да има и песни, на които е по-лесно да ти върви пиенето или като си вкъщи. Ние се забавляваме като правим и двата вида".

Групата ще изнесе концерт в "Арена Армеец" на 6 април.

Повече за предстоящия им концерт в "Арена Армеец", можете да разберете в прикаченото видео.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.