Влогът „Ти Можеш!“ стартира във Vbox7

Вече стартира специалният влог на актрисата Доротея Толева, провокиран от героинята й в криминалната комедия “Господин Х и морето” - Виктория Кънчева. В сериала Вики поддържа свой влог - “Ти можеш”, чрез който учи другите как да живеят, докато - всъщност - самата тя не е наясно със собствения си живот на майка и съпруга. В истинския влог, Доротея ще се стреми да интригува зрителите с темите от сериала, ще търси точните отговори и решения за живота. В първото видео на реалния едноименен влог зрители и онлайн фенове ще научат повече за приликите между Доротея и Виктория. „Вики за единия външен вид живее, а аз винаги съм била доста небрежен тип. Прекалената кипра никога не ми е прилягала. Външният вид е преходен“, споделя в първото видео Дори.

Доротея Толева никога до момента не е поддържала свой влог. Ето защо тя потърси професионален съвет от една от популярните влогърки в България - Андреа Банда Банда, която помага на младата актриса в новото й начинание. „Фенка съм на сериала, а с Доротея се познаваме от преди. Допадна ми идеята с влога и се надявам да успеем да направим така, че хората да очакват както всяка серия от „Господин Х и морето“, така и всяка серия от „Ти Можеш”!“, споделя Андреа.

Влогът на Доротея е във Vbox7, където всяка седмица ще се качват нови видеа.

„Господин Х и морето“   се излъчва всеки петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook