Предизвикателството представлява скачане напред, назад и встрани

Три от актрисите в новата българска криминална комедия „Господин Х и морето” по NOVA - Доротея Толева, Ина Добрева и Станислава Николова, се впуснаха в най-новото предизвикателство, което завладя социалните мрежи. След танца  „Флос", който стана популярен през последните години, само за 1 месец триъгълният танц успя да взриви интернет.

Доротея Толева vs Виктория Кънчева от „Господин Х и морето“

Нестандартният танц представлява скачане напред, назад и встрани, като трябва да внимавате да не се сблъскате с партньорите си. А опитите в социалните мрежи вече започнаха.Танцът включва трима души, които са застанали във формата на триъгълник. Държейки се за раменете си, всеки един трябва да скочи между другите двама.

НОВА МАНИЯ В ИНТЕРНЕТ: Снимай боклук и го изчисти!

След като взриви социалната мрежа Twitter през февруари, танцът премина през всички останали социални мрежи, а целият интернет се напълни с клипове на приятели, колеги и роднини, които се опитват да овладеят този танц. Първият запис на предизвикателството е качен от Матю Джоунс , който заедно с двама свои приятели танцуват под звуците на песента Milkshake на Kelis. Получило хиляди гледания за няколко седмици, танцът става известен под името „Милкшейк челиндж”.

В България, три от най-известните актриси, част от каста на сериала „Господин Х и морето”, също се впуснаха в предизвикателството, за да видят колко дълго могат да издържат.

Как се справиха и какво споделиха те, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте „Господин Х и морето“ се излъчва всеки петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook