Това стана ясно след становище на щатската спортна комисия в щата

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев за Калифорния към момента е прекратен. Това стана ясно от становище на щатската спортна комисия в Калифорния, изпратено след запитване на NOVA.

“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект.” - това гласи цялото становище.

Тервел Пулев: Целта на журналистката е да влезе в емисиите (ВИДЕО)

Това означава, че към този момент Кубрат Пулев няма право да се състезава в щата Калифорния.

СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ВИЖТЕ ТУК.

Следващото заседание на спортната комисия е на 14 май..А дотогава адвокатката на Суши иска комисията да проведе пълно разследване.

„Това не е окончателно решение – това е административна акция, която те са взели, имайки факти само от едната страна, без да чуят нашата страна. Адвокатката на Равало ще бъде потърпевша, ако наистина излезе всичко наяве и се докажат фактите”, каза мениджърът на Кобрата – Ивайло Гоцев.

ЦЕЛУВКАТА НА КОБРАТА: Кубрат Пулев за интимния момент с журналистка

Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Следващото заседание на спортната комисия е на 14-ти май, а до тогава адвокатката ѝ поиска пълно разследване.

ЗАРАДИ ЦЕЛУВКАТА: Искат отнемане на лиценза на Кубрат Пулев (ВИДЕО)

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя е най-известната адвокатка в САЩ, когато става дума за дела за сексуален тормоз. През годините тя е била адвокат на жени, съдили звезди като Арнолд Шварценегер, Саша Барън Коен и Доди ал Файед. Тя е била адвокат и на едно от момчетата, обвинило Майкъл Джексън в изнасилване. В момента представлява жени, които съдят холивудския продуцент Харви Уайнстийн и певеца Ар Кели.

В голямото дело срещу Бил Козби, обвинен в изнасилване от 60 жени, Глория Олред представляваше 33 от тях. 

репортер: Ясен Дараков

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.