Боксьорът заяви, че случката с Кралицата на голото суши била невинна шега

Може ли една целувка да провали световна спортна кариера? Този въпрос се завъртя в публичното пространство, след като шампионът ни по бокс Кубрат Пулев целуна репортерка по време на интервю в Съединените щати.

В сряда вечерта Кобрата се върна в България след победата на ринга в Коста Меса. На летището боксьорът заяви, че случката с Кралицата на голото суши била невинна шега.

Кубрат Пулев целуна репортерка по устата (ВИДЕО)

„Класически екшън филм - като тези със Силвестър Сталоун”. Така Кубрат Пулев описа мача си с румънеца Богадан Дину. „Беше уникално. Имаше всякакъв вид драма – беше малко „Кървав спорт”, „Роки” и т.н. Мачът беше труден, защото можеше и да загубя. Имаше моменти, в които не знаех дали няма да загубя. В четвъртия рунд, след като се отвори аркадата, той се юрна да ме убива. Но не се получават нещата така, издръжлив съм. Аркадата беше много голяма, дълбока, черепът ми се виждаше. Нямаше как друга тактика да се мисли – или трябваше да се втурвам да го утрепвам, или трябваше да се предаваме”, коментира Пулев.

Целувката след края на екшън филма, Кубрат определи като невинна шега с приятел. „Аз го направих абсолютно на шега, момичето разбра шегата, после просто кой какви идеи й е давал – не знам. Запознахме се на кантара – кантарът винаги е предния ден. Тя каза „Хайде, като победиш, ще направим парти, ще празнуваме”. Отговорих: „Добре, нека да победя”. Тя ми каза: „Не, не, аз съм сигурна в теб, ще победиш”. Беше с нас, говореше си с целия ни екип, с всички от момчетата, даже с някои стана по-близка.. Познавали сме се, тя го изигра така, сякаш не сме се познавали. Не знам, някой й е дал кофти акъл или хората, с които работи са го направили, за да си направят известен сайта си. Сигурно е заради това. Виждате каква добра реклама съм аз”, коментира още Пулев.

Разследват Пулев заради целунатата репортерка

По думите му целувката не е била планирана и е била „някакъв импулсивен момент”.

Приятелката на Кубрат Пулев – певицата Андреа, не беше сред посрещачите на летището, но го подкрепи в социалните мрежи. „Тя се изнерви в началото, обади ми се „Как може, защо това го направи?”. Аз й отговорих: „Ами, сега, така се случи, знаеш, че съм див човек, такъв характер съм.”. В крайна сметка – във всеки един спорт може да изглежда странно – примерно, в тениса, Григор Димитров.. ама в бокса какви ли не неща са се случвали”, коментира Кубрат Пулев.

ЦЕЛУВКАТА НА КОБРАТА: Светът избухна, след като Пулев целуна репортерка

Следващия си съперник на ринга, Кубрат Пулев очаква след няколко месеца.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.