Това обявиха от медията, за която работи Джени Суши

Остри критики срещу Кубрат Пулев. Боксьорът изненадващо целуна репортерка, докато тя го интервюираше след победата над румънеца Богдан Дину.

От редакцията на спортния сайт, за който работи репортерката, известна като "Кралицата на голото суши", осъдиха поведението на Пулев. Самият той обясни пред NOVA, че е действал импулсивно, а репортерката му е приятелка.

Кубрат Пулев целуна репортерка по устата (ВИДЕО)

Репортерката на "Vegas Sports Daily" взе интервю от Пулев минути след мача, завършил с нокаут. А самото интервю завърши с неочаквана целувка. По-късно Дженифър Равало коментира в социалните мрежи, че случката е "малко срамна и странна". След дни мълчание Кобрата обясни на първо на феновете си в Twitter как се е стигнало до "най-коментираната целувка в света." 

„Това беше супер импулсивно. Познаваме се с нея, тя ми е като приятел”, каза в предаването „Здравей, България” Кубрат Пулев. 

Кубрат Пулев ексклузивно пред NOVA: Беше изключително драматичен мач

Джени Суши - известна още като "Кралицата на голото суши", сътрудничи на изданието "Vegas Sports Daily". От редакцията на спортния сайт осъдиха поведението на Пулев и заявиха, че обмислят какви да са следващите им действия. И подчертаха, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място. А ден преди мача с Богдан Дину, репортерката отново взима интервю от Пулев, което също завършва с близост.

От "Vegas Sports Daily" започнали и разследване, а самата репортерка по-късно изтри снимката си с Пулев, която беше качила в социалните мрежи. Приятелката на Кубрат определи ситуацията като комична и направи препратка към миналия век, когато целувката била символ на любов, приятелство и страст, а не на насилствен опит за сексуален тормоз.

Освен удар по репутацията му, целувката на Пулев може да му донесе и далеч по-големи проблеми, тъй като той вече заяви намерение да продължи кариерата си и на американския пазар.

А според някои издания, тази целувка там може да му струва много. Ако бъде заведено дело за сексуален тормоз, можело дори да се стигне до изваждането му от мачове.

За целувката на Пулев писаха водещи световни медии като CNN, The Independent и The Guardian. А интервюто след мача измести новините за самия двубой. 

Не закъсняха реакциите и в социалните мрежи. Потребителите изразяват съжаление и изказват подкрепата си към репортерката. 

Някои дори я съветват да се обърне към съда и дори се надяват да му бъде отнет лицензът

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.