Лъчезар Аврамов казва, че е влюбен в музиката на майка си, но киното е неговото призвание

Той е израснал в артистична среда. Влюбен е в музиката на майка си, но киното е неговото призвание. Тази седмица в „Говори с Ива” гостува Лъчезар Аврамов, синът на Богдана Карадочева.

"Най-накрая успях да завърша филма "Снимка с Юки" и от 5 април тръгва по кината. Режисьорът ни Юлиана Илиева предложи Димитър Маринов да бъде част от нас. С него се работи страхотно и се получи любопитен резултат", споделиЛъчезар Аврамов.

"Говори с Ива" откровено с Мартин Гяуров: Актьорството само ме намери

Той обясни, че не е имал накаква катарзисна история, която да го накара да стане актьор. По думите му още от малък е гледал страшно много филми, но въпреки всичко, музиката остава най-голямата му любов. "Не свирих, когато трябваше да свиря. А когато ми дойде желанието и реших, беше късно. Прекалено много обичам и уважавам музиката, за да я пипам с мръсните си ръчички", казва той.

"Говори с Ива": Братя Чучкови - едни от най-успешните продуценти у нас

Синът на Богдана Карадочева допълва, че майка му го е насочила към идеята да запише режисура в НБУ и ВИТИЗ. "Отидох във ВИТИЗ, където карах подготвителни курсове. Там се запознах с моя прекрасен професор Владо Икономов. С него станахме страхотни приятели", казва още Аврамов.

Той си спомня, че първото смислено нещо, което е направил с групата му, е "Пътеводител на историческия стопаджия" с огромната роля на Влади Люцканов.

Цялото интервю със сина на Богдана Карадочева гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.