Хората да протестират по-разумно, заяви Венцислав Иванов

„На хората им писна, ситуацията е нормално да ескалира. Но призовавам към сдържаност. Хората, които ме подкрепиха, а те хич не са малко, за което много им благодаря, призовавам ги по-разумно да протестират ”. Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” Венцислав Иванов. В неделя вечерта той беше нападнат и бит от трима души в магазина, в който работи. Видеозапис от побоя, появил се в социалните мрежи, предизвика вълна от възмущение и сериозни протести.

Трима клиенти пребиха служител на супермаркет в Габрово (ВИДЕО)

„Дойдоха в магазина с това намерение – да провокират някого, да се скарат с някого. Докато зареждах витрините, забелязах, че се закачат с един от клиентите. След 4-5 минути колежката ме извика на касата, че има проблем на входа на магазина. Когато отидох, видях същите трима клиенти да се закачат с друг клиент на магазина. Направих им забележка. Това ги провокира и те ме нападнаха”, разказа Венцислав Иванов.  

Агресия в магазин: Пребиха продавач в Габрово (ВИДЕО+СНИМКА)

„След като видяха колко хора се вдигнаха на този протест, трябва да се замислят дали пак ще правят така”, коментира още нападнатият.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си