Меган и Хари го обявиха в Instagram

Меган Маркъл и принц Хари обявиха как ще се казва бебето им.

Меган и Хари показаха сина си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Седмият престолонаследник ще носи  името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, написа двойката в Instagram. В сряда херцозите показаха новороденото пред медиите.

"Вълшебно е, направо невероятно! Имам двете най-добри момчета в света, затова съм наистина щастлива", сподели младата майка. Тя и съпругът й потвърдиха, че ще запознаят кралицата с нейното осмо и най-малко правнуче по-късно. Разказаха и за емоциите от първите си дни като родители 

"Страхотно е! Да бъдеш родител е страхотно! Родители сме само от два дни и половина, но толкова се вълнуваме за това малко вързопче радост. И искаме да прекараме ценно време с него, докато расте", каза принц Хари.

Бебето се роди в понеделник сутринта, а Бъкингамският дворец обяви, че таткото е присъствал на раждането, което най-вероятно е било в болница, а не в дома на двойката. Бебето няма автоматично да стане принц, но може да получи тази титла, ако кралицата му я даде. Хари и Меган могат да поискат синът им да наследи една от титлите на бащата или да откажат каквато и да било кралска титла. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.