"Там няма нищо, което може да се промени", смята Симеонов

Нямам информация, че ВМРО иска преразглеждане на коалиционното споразумение, заяви в Народното събрание лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"Не виждам какво ще се преразглежда на коалиционното споразумение, то се състои от три или четири точки. В него се декларира волята на участниците в коалицията по отношение управлението на държавата. Там се определят министерствата и начина, по който се вземат решения, или какво се прави, когато няма единомислие", посочи Симеонов.

ВМРО ще иска преглед на коалиционното споразумение за управлението

"Там няма нищо, което може да се промени. Друг е въпросът, че програмата за управление има нужда от известни корекции", каза Симеонов без да обясни какви точно корекции са нужни в нея. 

"Не си говорим всеки ден, говорим си по работа, нямаме семейни отношения", каза Симеонов запитан дали имат редовни контакти с останалите партии в "Обединени патриоти".

"Все още текат анализите на изборните резултати. Ще се съберем и ще коментираме проблемите, които са се появили между другите две партии. Засега няма индикации парламентарната група "Обединени патриоти" да се разделя или да се създава нова парламентарна група. Не съм компетентен да отговоря какви са отношенията между ВМРО и партия "Атака"", посочи той. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.