Той стартира на 8 август в Боровец

Balkan Run “Together On The Road” – Borovets 2019 е първият по рода си авто-мото фестивал в България, който ще събере „под един покрив“ всички любители с бензин в кръвта, независимо дали са на четири или на две колела. От 8 до 11 август в курортен комплекс Боровец ще се съберат близо 20 български мотоклуба и още много други чуждестранни, а част от събраните средства ще бъдат дарени на български домове за сираци.

Balkan Run “Together On The Road” - Borovets 2019 протича под надслов „Заедно на пътя“, защото независимо дали се шофира в града или извън него, на пътя има място за всички, съобщават организаторите. Принципът за толерантността трябва да бъде водещ, когато се сяда зад волана. За да се промени черната статистика, според която миналата година у нас са загинали 607 души.

Balkan Run “Together On The Road” – Borovets 2019 е чудесна възможност всички автомобилни и мотоциклетни брандове в страната да представят своите гами за новия сезон пред солидната публика от 30 000 гости като са предвидени и драйв тестове.

Автомобилните и мотоциклетни фенове ще имат възможност да се срещнат отблизо със своите любимци от шампионатите на две и четири гуми.

Balkan Run “Together On The Road“ 2019 ще бъде място за забавление. В Боровец ще бъдат изградени три сцени.

Първата сцена - РОК

В продължение на три вечери най-добрите рок банди ще забиват култовите си рок парчета. Десетте групи, сред които SEVI и „Контрол”, и перфектният саунд ще гарантират максимално удоволствие от истинската музика.

Втора сцена - ТЕХНО

Всяка вечер на техно сцената ще има тематични партита в различни стилове. Техно изживяването ще започне на 8 август със сетовете на: DJ Atanas Popov, Dj Versus и DJ Momo Dobrev. На следващия ден ще продължи с DJ Marto Gavraili, DJ Stephan Gee, DJ LITE, DJ Momo Dobrev.

Кулминацията ще е в събота - 10 август. Тогава ще гостува DJ Nennat Omen (Северна Македония). В неговата компания ще бъдат DJ Christian Craken, DJ Momo Dobrev и DJ Tommy Riverra.

Трета сцена - ФОЛК

На нея ще бъдат представени българските музикално-фолклорни традиции. Ще участва ансамбъл „Млади тракийци” и фолк изпълнителките Ивана, Таня Маринова, Сара и Наско Терзиев.

Организаторите на Balkan Run “Together On The Road“ 2019 предлагат три възможности за настаняване: в хотел на преференциални цени в рамките на фестивала; кемпер (или каравана); палатка.

По време на фестивала всички общински паркинги на територията на курортен комплекс Боровец ще могат да се използват за паркиране на кемпери и каравани.

За любителите на къмпингуването организаторите на Balkan Run „Together On The Road“ - Borovets 2019 предоставят чудесна възможност на посетителите да се насладят на четиридневно палатково удоволствие с всички удобства (вкл. и санитарен възел). Палатките ще бъдат разположени на специално определена за целта площ.

Омайната българска природа и пленяващата атмосфера на първия по рода си в България авто-мото фестивал ще направят изживяването ни истински незабравимо - с много вътрешни събития, изложения и уникален кетъринг.

Още информация четете ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.