Това обяви самата тя на пресконференция във вторник

Йорданка Фандъкова все още не е взела решение дали да се кандидатира отново за кмет на София. Това обяви самата тя на пресконференция във вторник.

ГЕРБ и СДС се явяват заедно на местните избори (ВИДЕО)

„Когато съм готова с решението, ще го направя максимално публично и ще поканя всички представители на медиите”, заяви Фандъкова.

Фандъкова бе категорична, че е участвала в качеството си на заместник-председател на ГЕРБ в брифинга, на който по-рано през деня бе съобщено, че управляващата партия ще се яви на местния вот, заедно със СДС.

Градоначалникът заяви още, че не се притеснява от резултатите от социологическите проучвания, според които би загубила битката за София, ако се изправи срещу Мая Манолова.

 „Единственото нещо, което ме притеснява, е това, което правим, да се случи по най-добрия начин. Кампанията предстои, предстои да се обявяват кандидати, това е сериозна кампания, това е сериозно състезание. Винаги съм била мотивирана да участвам в състезания. Когато взема моето лично решение дали да участвам в това състезание, ще го обявя. Работим с колегите от ГЕРБ, колегите от СДС, да представим това, което сме направили, а то не е малко”, заяви Фандъкова.

Тя коментира, че политическите сили трябва да застанат ясно зад своите кандидати.

„Важно за всеки един от представящите се кандидати да се знае кой стои зад тях”, коментира Фандъкова.  

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.