Лидерът на БСП публикува видеообръщение във Facebook

Нека през 2020 г. заедно поставим началото на промяната. Това каза във видеообръщение на страницата си във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Скъпи българи, поздравявам ви с настъпването на Новата 2020 г. Нека да я посрещнем с вяра, че ще бъде по-добра за всяко българско семейство, където й да е то и за всички ни като народ. Но и да я посрещнем и с реализъм, че това зависи от самите нас. Можем да имаме модерна държава. Можем да имаме икономика на бъдещето, високи доходи, добро образование, качествено здравеопазване и сигурност. Можем да дишаме чист въздух, да пием чиста вода и да се радваме на плодородието на българската земя. Можем, стига да го поискаме”, заяви Нинова.

 

„Не е необходимо много. Необходимо е смелост и почтеност. Пожелавам ви да бъдете смели хора, да имате смели мечти, смели цели и решения, с които да го постигнем. Нека през 2020 г. заедно поставим начало на промяната. Пожелавам ви да бъдете здрави, силни, обичани и уважавани хора. Да е мирна и благодатна за България и за българския народ. Честита Нова година“, каза още Нинова.