Има място, където ваканцията може да се съчетае успешно със спорт за родителите и нови знания за малчуганите

Чудили ли сте се къде можете да отидете семейно и почивката да е полезна както за вас, така и за децата ви? Да, има такова място, където ваканцията може да се съчетае успешно със спорт за родителите и нови знания за малчуганите. Това място се намира в Банско и предлага страхотни програми, които може да са от полза на много хора. Домакин е петзвездният апартхотел „Лъки Банско“, който е сред най-известните в района. Той предлага специализирани програми в различни области. 

ЛъкиФит е клиника за ефективно отслабване, антистрес и детокс и е известна с големия си успех сред посетителите. Там хранителният режим се съчетава със спорт и преходи в планината и могат да се записват както жени, така и мъже. През това време пък децата могат да посетят езиковия лагер ЛъкиКидс. Освен обучение по английски, той включва и разнообразие от занимания като езда, ролеви игри, пейнтбол, колоездене, кино и други.

ЛъкиФит предлага 5 различни програми за нуждите на всеки свой гост. Желаещите да направят промяна в тялото си и начина си на живот могат да избират дали да се подложат на „Пълен детокс“, „Антистрес“, стандартна програма, „ЛъкиФит плюс“ или „Уикенд“ пакет. Един типичен ден включва специално изготвен режим на хранене, гимнастика, зумба, аеробика, танци и релаксиращ преход в планината. 

Какъв по-добър спорт от приятна разходка из красивата българска природа и чист въздух. Ако това ви стопи и някой друг килограм, щастието ще е пълно. А под зоркото око на специалистите това е гарантирано. Организмът се пречиства, смъква излишните мазнини и най-важното – резултатът се запазва. Ако решите сами да спазвате някаква диета, тя може както да има обратен ефект, така и да навреди сериозно на здравето ви. Затова в ЛъкиФит се правят нужните изследвания и консултации със специалисти. Допълнително можете да се поглезите с релаксиращи процедури и различни масажи в Спа центъра на домакинът „Лъки Банско“.

Детският летен езиков лагер ще се превърне в запомнящо се преживяване за всеки малчуган. Той също е съчетан с планински преходи и заздравява връзката на децата с природата.

Преподавателски екип е създал програмата на лагера, в която се използва принципът на проектно обучение. Така децата разработват проекти по зададени им теми и подобряват уменията си по английски. Освен в областта на езика, те придобиват знания и в много други области от социалния и природния свят. Заложено е интерактивно обучение чрез разнообразни игри и занимания. Основно се работи на компютри и се ползва интерактивна дъска. Като цяло, на лагера децата се научават да боравят с езика така, че той да  им служи в ежедневието.

В цената на лагера е включено всичко:  трансферите на децата от София до Банско и обратно, настаняването им, изхранването, обучението, помощните материали, анимацията, както и всички останали активности и застраховки. Всичко това  е описано подробно на сайта на „ЛъкиКидс“. Там може да се намери пълна информация за програмата и какво трябва да носят децата за престоя си. Те могат също така да ползват басейните на хотела, които се почистват без да се използва хлор. Плуването, разбира се, става под надзора на лицензирани спасители.