Още един от сините напусна кулинарното шоу, а битката за 100 хиляди лева става още по-оспорвана

Достойна битка за оставане в Hell’s Kitchen България наблюдавахме в решаващия епизод на шоуто през тази седмица. Шеф Ангелов изправи Реджеп и Георги един срещу друг и предизвика способностите им до крайност, за да покажат, че имат място в надпреварата за 100 хиляди лева и могат да продължат да се борят за титлата „най-добър готвач“ на България. Единоборството между двамата беше епично – истинска схватка на силни характери и издръжливост на нерви, прилагане на различни тактики и стратегически подходи и не на последно място – истински кулинарен сблъсък. За първи път в историята на най-оспорваното готварство състезание в българския ефир – участник записа авторско ястие в менюто на Hell’s Kitchen България. Изключително желана награда за всеки професионалист и чест за успешния готвач. Сърце и душа вложи Георги в своя „Морски риф“ и шеф Ангелов го оцени по заслуги.

Теодор се раздели с Hell’s Kitchen България

По време на вечерната резервация Реджеп се бори със зъби и нокти в надпреварата с бургарския готвач. Използва всички методи, за да покаже, че е по-силният играч от двамата и да омаловажи успеха на Георги.  Той обаче не му се даде и показа, че не е за подценяване в кухнята. Шеф Ангелов допълнително усложни епичната схватка като им даде да ръководят и двете кухни едновременно. Така те се превърнаха от основни конкуренти в битката за оцеляване в Hell’s Kitchen в професионалисти, подчинили личната си емоция на отборния успех. Но това не им попречи да прилагат различна тактика за надмощие – Георги дърпаше юздите на червената кухня с усмивка и добра дума, докато Реджеп прилагаше желязна дисциплина и строг контрол.

Най-ревностните противници в Hell’s Kitchen България - в ожесточен дуел за оцеляване в шоуто

Въпреки усилията на номинираните обаче в отборното представяне не липсваха издънки. В женската кухня отново не си говореха и типично по женски пак се хванаха за косите, а в мъжката половина – не липсваха саботьори. На финала сините се разделиха с още един от своите. Теодор напусна състезанието, защото за близо месец от старта на надпреварата за голямата награда не успя да покаже нито силно присъствие, нито нужната за шеф Ангелов увереност в кухнята.

Мъжки сълзи в Hell’s Kitchen България

Какви ли емоции ще владеят топ готвачите на Hell’s Kitchen през следващата седмица? Ще разберем дали червените отново ще се борят с женските си дрязги и дали при сините ще продължи да властва разрушителното его. Ще има ли още участници, които ще се разделят с Кухнята на Ада след като не успеят да отговорят на високите изисквания на шеф Виктор Ангелов? Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.