Той все още е под лекарско наблюдение

Американският продуцент Харви Уайнстийн, който излежава присъда в нюйоркси затвор, се е възстановил, след като се зарази с коронавирус. Той е преместен от изолирания блок, в който се намираше, съобщи Фокс Нюз, цитиран от БГНЕС.

Харви Уайнстийн е с коронавирус

За инфекцията на Уайнстийн стана известно в средата на март. Както американският интернет портал "Пейдж сикс" отбелязва, продуцентът най-вероятно е бил заразен в нюйоркския затвор, разположен на остров Рикърс в протока Ийст Ривър. По-късно Уайстин бе преместен в друг затвор, разположен в северозападен Ню Йорк, и поставен в изолиран блок. В момента продуцентът няма симптоми, показващи инфекция. Той все още е под наблюдение на лекарите.

Харви Уайнстийн е приет в болница

Уайнстийн беше осъден на 11 март в Ню Йорк на 23 години затвор по обвинение в сексуално посегателство. Съдебните заседатели в края на февруари признаха Уайнстин за виновен в сексуално насилие над две жени. Той беше признат за невинен по други две обвинения в изнасилване, за които беше заплашен от доживотен затвор.

Осъдиха Харви Уайнстийн на 23 години затвор

В САЩ са регистрирани повече от 465 000 случая на коронавирусна инфекция. Починали са над 16 600 души. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си