Според нея коронавирусът ще си тръгне след края на тази година

Поне две години светът ще се сблъсква с последиците от коронавируса. Това заяви пред Мариан Станков – Мон Дьо в предаването „Неделята на NOVA” астроложката Силва Дончева.

По думите й вирусът ще си тръгне след края 2020 година или ще премине в поносима фаза. „През 2021-2022 година, когато се правят големите анализи, ще се установи, че няма чак толкова много жертви. И това, което ще се говори тогава ще е какво ще правим с икономиките“, обясни тя.

Учен прогнозира до 200 000 жертви на коронавируса в САЩ

Според астроложката България ще се справи с медицинската криза, но прогнозира, че може да има много фалити и хора, които ще останат без доходи. „Трябва да се внимава с бизнеси в сферата на лукса – модата, пътуванията, в сферата на застраховките, търговията с картините. Най-печелившият бизнес ще бъде фармация, медицина, здравословно хранене, земеделие, имоти и др.“, каза още Силва Дончева.

Прогнози за безработица до 30% в САЩ

„Спасението на България е в сферата на дигиталните технологии. Ние сме държава, която доста добре  би могла да се справи с тях“, коментира тя.

По думите й 2021 и 2022 година ще бъдат много тежки за България.

Цялото интервю гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.