Парите намерила касиерка от метрото и ги предала на полицията

Собственикът на намерения плик с пари на една от метростанциите се е обадил в дежурната на сектор "Метрополитен" - ООП – СДВР и е разкрил подробности около съдържанието му, съобщават от Столична полиция.

ТЪРСИ СЕ: Издирват собственика на плик с пари, намерен в метрото

Изгубената сума му е предададена в сградата на сектор "Метрополитен", като получателят е благодарил на служителите на СДВР и жената, намерила плика.

На плика имаше надпис: „Мило Ати, пази се много, има предложение за въвеждане на извънредно положение в страната. Обичам те. Тати“.

Парите бяха намерени на стълбището на метростанция "Бизнес парк" от една от касиерките на столичното метро. Без миг колебание, тя веднага ги е предала на служителите по сигурността.

“Видях, че вътре има пари. Реших, че това не са моите пари. В тази ситуация, в която се намираме и хората са без работа, аз имам работа и заплата. Реших, че трябва да ги предам. Друга мисъл не ми е минавала през главата”, разказа Ралица.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.