Тя публикува снимка на нея и съпруга й в Instagram

Вдовицата на баскетболната легенда Коби Брайънт - Ванеса, отбеляза годишнината от сватбата им в социалните мрежи, предаде БГНЕС.

Коби Брайънт бе приет в Залата на славата на НБА (ВИДЕО+СНИМКИ)

Легендарният играч на Ел Ей Лейкърс и дъщеря му Джиана загинаха трагично в хеликоптерна катастрофа заедно с още седем души в края на януари. Днес Коби и Ванеса Брайънт трябваше да отпразнува 19-та годишнина от сватбата си. "Моят крал, моето сърце, моят най-добър приятел. Честита 19-та годишнина от сватбата, скъпи. Толкова много ми липсваш. Иска ми се да беше тук и да ме държиш в прегръдката си. Обичам те", написа Ванеса в Instagram и публикува стара снимка на двамата.

Хеликоптерът на Коби Брайънт е бил в изправност (СНИМКИ)

В началото на този месец бе потвърдено, че баскетболистът ще бъде приет посмъртно в Залата на славата на НБА на официална церемония в края на август в Спрингфийлд. Заедно с него, през тази година в Залата на славата влизат още две велики имена от близкото миналото на Лигата - Тим Дънкан и Кевин Гарнет. Тримата имат общо 11 шампионски титли от НБА в периода 1999-2014, макар и никога да не са играли в един отбор. 

Коби Брайънт и дъщеря му са погребани преди седмица (ВИДЕО+СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.