В новата си рубрика Мариян Станков – Мон Дьо приготви козуначени пържени филийки за първия си гост

Мариян Станков – Мон Дьо се завръща с авторска рубрика в „Събуди се“ - „Вкусът на историите“. За нея популярният журналист разказа, че готвенето и кулинарията са само "добавената стойност" към интервютата, които провежда. В рубриката зрителите ще могат да видят рецепти от детството, но с модерен привкус.

Мариян Станков – Мон Дьо се завръща с авторска рубрика в „Събуди се“

В пилотния брой на рубриката Мон Дьо приготви за фитнес модела и предприемач Биляна Йотовска козуначени пържени филийки. Тя разказа, че провокацията винаги е част от нея, но никога не е залагала само на това.

"Винаги съм залагала на таланта, а не само на образа, който ти създават медиите, защото той понякога е доста лъжлив и изкуствено лъскав. Хората, според мен, не се замислят за пътя, който си извървял, за да си на дадено място", сподели Йотовска.

Биляна Йотовска съветва как да не напълняваме по празниците (ВИДЕО)

В нейната кухня отсъстват бялата захар и бялото брашно. Консумира ги, но в умерено количество. За съжаление, според нея, хората прекаляват с количествата. Йотовска споделя, че е пристрастена към яйца и всякакви плодове. От детството помни вкуса на филия с лютеница за следобедна закуска, също и на бабиния кекс с лимонови корички.

"Абсолютно е вярно това, че любовта на мъжа минава през стомаха. Мисля, че моят мъж е влюбен в мен до живот", пошегува се тя. Йотовска сподели, че се чувства в хармония със себе си и работи по усъвършенстването на това, което не харесва в себе си.

ВКУСНО И ПОЛЕЗНО: Здравословен обяд с Биляна Йотовска

"Гледам огледалото, когато забележа, че дънките са ми отеснели или не изглеждам добре, тогава увеличавам тренировките. Когато това не е фикс идея и не го правиш, защото е модерно, а го правиш за себе, просто си е един нормален процес", разкри Йотовска.

Тя смята, че обществото няма да се върне към старите навици след пандемията. Според нея залите и стадионите вече няма да са така претъпкани, а хората ще спазват дистанция помежду си.

"Аз съм позитивен, балансиран човек. Човек, който обича и е обичан. Не мога да живея без любовта. Моята най-голяма победа е, че имам здраво семейство. В днешно време изглежда това е голям лукс. Има прекалено много блясък и филтри", смята Йотовска.

Целия разговор на Мариян Станков - Мон Дьо с Биляна Йотовска гледайте във видеото.

В "Неделята на NOVA" Мариян Станков - Мон Дьо ни среща с певицата Ивана в едно изключително откровено интервю. Не пропускайте невероятната им среща в неделя от от 15.55 ч. по NOVA

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.