Болката е задължителният елемент от веригата, заявява актрисата

„Животът ни е това, в което го превърнем. Болката е задължителният елемент от веригата”. В това вярва актрисата Стефка Янорова.

В настоящия момент се чувства „като една разклатена везна”. Признава го в откровено интервю за Мариян Станков – Мон Дьо.

„Има дни, в които си казвам, че имам възможността да правя неща, които иначе нямам възможност да правя. Но изпитвам и много болка. Като гледам какво се случва около нас. И в същото време огромна надежда, защото най-трудно е преди да изгрее слънцето. Имам надежда, че ще дойдат по-добри дни и ще живеем малко по-осъзнато”, заявява Янорова.

Нейната равносметка:

„Нямам за къде да бързам. Животът не е състезание. Като всеки човек започнах да ценя малките неща повече. Сега си казвам, че е време за смирение”, споделя актрисата.

„Не съм сигурна, че мога да се включа в онлайн театър. Публиката е действащо лице, вярвам в човешкото общуване. Много ми липсват репетициите и представлението”, споделя още Стефка Янорова.

Света в момента би го сравнила с Шекспирова пиеса. А монологът й за днешните времена звучи така: „ „Светлина, повече светлина!”. Гьоте го е казал”!

Цялото интервю гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.