Отговорите потърси влогърът Пело Кръстев

За пръв път тази година абитуриентите няма да имат балове заради вируса. Как се чувстват преди завършването  ученици от столичното 51-во училище? Отговорът потърси влогърът Пело Кръстев за предаването "Плюс-Минус. Коментарът след новините". 

Абитуриентски празници по време на пандемия (ВИДЕО)

„Със сигурност ще е по-различно. Всички ученици, които са завършвали, са се събирали в училищния двор и са празнували, а нашият випуск няма това, и няма да го има“, сподели зрелостничката Александра Георгиева пред неговия микрофон.

Адриана Георгиева пък е категорична, че ще се спазват противоепидемичните мерки по време на провеждането на матурите. „Навсякъде може да се образува струпване на много хора. Това е последното място, на което трябва да се притеснявам за това“, коментира тя.

„Нищо лично”: Абитуриентските неволи на една Мис България (ВИДЕО)

„Най-много исках да имам изпращане. Защото то за мен е много по-ценно от абитуриентския бал. На него благодарим на всички наши учители и им казваме всичко, което не сме успяли за тези 12 години“, сподели Радост Благоева. 

Още по темата гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.