Коментар по темата от собственика на завдения Димитър Тодоранов

„Смятам, че хората трябва да се фокусират върху това да си свършат работата добре и да предложат добър продукт на пазара. Ако всичко това е изпълнено, мерките не са от особено значение. Аз съм оптимист, въпреки прогнозите и оценките. Смятам, че тези, които направят добър продукт ще оцелят въпреки всичко.” Това заяви в предаването „Плюс-минус. Коментарът след новините” собственикът на заведения Димитър Тодоранов.

"Тренд": Повечето българи ще изберат родното Черноморие

Той добави, че фокусът на неговите бизнеси е да създаде продукт, който да води клиентите в неговите заведения. „В този момент е изключително важно да предложим на гостите сигурност и свобода на избора”, казва още той.

Тодоранов подчертава, че този сезон много от българските бизнеси ще имат възможност да работят с българи, които през изминалите години са посещавали дестинации извън България. Именно поради тази причина вниманието от страна на собствениците трябвало да е по-голямо.

Бизнесменът коментира и опитите на някои собственици да заобиколят правилата. „Ако някой смята, че ще хитрува и с това ще спечели клиенти, смятам, че ефектът ще е обратен”, казва той.

Ще се изпълняват повече полети от следващата седмица (ВИДЕО)

„Фестивалът „Арт поток 2020” ще се проведе за пета поредна година, като ще предложи цялостно изживяване на гостите си. Правилата за провеждането на такъв вид събития се променят постоянно и ние сме готови да го проведем при завишени мерки за безопастност”, завърши Тодоранов.