Коментират Арман Бабикян и Александър Владимиров

„Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората ще се приберат. След всички „добри стъпки на управлението” обществото ще се скрие обратно. Вчера в още 7 града излязоха „предоволни хора”, които да изразят радостта си от управлението на Борисов”, каза в ефира на „Здравей, България” Арман Бабикян, участник в протестите.

Четвъртият протест в София завърши без ескалация на напрежението

„Разбирам опита за ирония на Бабикян. Тя обаче може да се окаже вярна. Ако хората се приберат, защото им е студено, нали разбирате каква им е мотивацията, за да са на площада. Самият факт, че организаторите на протеста отказват да кажат защо е недоволството, показва сериозността на това, което се случва. Когато има хора на площада, това държи политиците в кондиция”, каза Александър Владимиров от Института за дясна политика.

„Кога г-н Радев каза истината? Когато каза, че никой друг освен премиерът и президентът не трябва да има охраната на НСО или когато назначава на жена си точно такава?”, попита още Владимиров.

Целия разговор гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.