Причината била, че тя оставила домашния си любимец пред заслона му

Туристка обвинява хижар, че е удрял и ритал кучето й, а когато тя се опитала да го защити, започнал да бута и нея. Причината била, че тя оставила домашния си любимец пред заслона му отвързан и според хижаря кучето плашело гостите. 

„Почти всеки уикенд съм в планината заедно с моите две кучета. Тази седмица се отправих към заслон „Тевно езеро” с едното от тях. Носех палатка, защото знаех, че кучета не се допускат там”, разказва Цветомира Колева.

Когато пристига, времето се влошава и тя влиза в хижата за храна. Забелязва, че животното стои пред вратата и решава да го премести, за да не пречи на посетителите.

„В този момент един мъж застана пред мен и започна да рита кучето, без да има някакъв проблем. Помолих го да спре многократно, а той започна да ме квалифицира с вулгарни изрази”, разказва Цветомира.

Хижарят Иван Дрънков също коментира случая в ефира на „Здравей, България”.

„Версията на госпожата не отговаря на истината. При мен дойдоха много хора, които обясниха, че не им е приятно да се хранят на една маса с куче. Животното влизаше и излизаше многократно. Когато помолих дамата да обърне внимание, тя реагира бурно”, разказва Дрънков.

Повече по темата гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.