Тя живее в блок 430

Психично болна жена тероризира цял жилищен блок в столичния квартал „Младост”. Съседите ѝ твърдят, че на последното Общо събрание, което се провело пред входа, тя ги замерила с метална лопата от терасата. Наскоро разбила и дограмата на съседния на нейния апартамент. Близките на жената я изоставили преди време и отказват да се грижат за нея. Всички опити на потърпевшите да намерят съдействие от различни институции ”ударили на камък”.

Психично болна жена тормози жители на квартал в София, опитала да удуши своя съседка

Металната лопата, която жената хвърлила се ударила в колата на нейна съседка от жилищен блок 430. „Живея на един етаж с нея, врата до врата. Животът ми е ад, защото от 4 години аз спя само по 3-4 часа през нощта. Чуват се неистови писъци, блъскане по стените. Имаше наводняване. Два пъти опита да счупи с чук входната ми врата. Виках полиция и тогава успяха да я вкарат в психиатрично заведение. Рязала ми е многократно кабелите за интернета”, обясни в предаването „Здравей, България” потърпевшата.

Жителите на блок във Варна се оплакват от тормоз от психично болна съседка

По думите ѝ близките на жената са я оставили на грижите на входа. Тя е подала жалба в Седмо полицейско управление. Многократно са подавани и жалби в прокуратурата.

“Миналата година проведохме събрание, на което присъстваха 80%  от живущите. Пуснахме нотариална покана и семейството веднага скри жената”, обясни домоуправителя на блока.

Още по темата гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.