Актьорите гостуваха в студиото на „Събуди се“, за да разкажат повече за драматичните обрати и развръзките в сериала

Невъзможна любов, лъжи и предателства на фона на гонитби, експлозии и престрелки. Такава е реалността в криминалния сериал „Братя“, който вече месец зрителите на NOVA следят с особен интерес.

Актьорите Искра Донова и Башар Рахал се превъплъщават майсторски в ролите на Ива и Гаврилов - отрицателните герои в криминалната драма, обслужващи интересите на престъпника Денис Топал (загадъчно завърналия се брат на полицая Борис Донков).

Страшно признание навръх рождения ден на Борис в “Братя”

„Моят живот се развива доста по-позитивно от този на героинята ми, около която примката започва да се затяга все повече. Ако зрителите не харесват Ива, искам да ги предупредя, че тепърва това чувство ще се засилва“, разкрива Искра Донова.

„Смятам, че всеки човек има и добри, и лоши страни. Важното е в кой момент даваш израз на едната от тях. Когато имаме тежка сцена, нямаме време за смешки, защото по този начин олекотяваме сюжета. Забавляваме се в рамките на допустимото“, допълва Башар Рахал, който играе ролята на властния и подмолен шеф на ГДБОП Гаврилов.

Грандиозен старт на есенния телевизионен сезон на NOVA

„Нашите образи са най-големите предатели – единият в семеен план, а другият – в професионален. И двамата обслужваме интересите на един много лош човек. На мен ми харесва много, че играя толкова отрицателен персонаж“, категорична е Искра Донова.

Какви горещи развръзки предстоят в сериала, гледайте във видеото.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY