За това сигнализираха десетки пътуващи

Десетки пътуващи по един от най-опасните пътища в България - отсечката Русе-Бяла, сигнализираха за липса на маркировка и пътни знаци в разстояние на десетки километри.  Според хората въпрос на време е да стане инцидент.

„Пътуваме всеки ден по 2 пъти по този път, за да отидем на работа. Поемаме риск за живота си. Пътят е в ремонт от 3 месеца, не е обезопасен. В тъмното няма никаква видимост, а вече има и мъгли”, разказа шофьорът Ивайло Илиев.  

НЕСТАНДАРТЕН ПРОТЕСТ: Шофьори с послания по асфалта срещу дупките в Русенско

„За щастие пътувам в района само по светло, но вечер тировете не знаят къде карат, влизат в насрещното”, коментира  професионалният състезател Стоян.

 

 

„Този пътен участък все още се строи. Това е обозначено с необходимата сигнализация. Срокът да поставим пътна маркировка е 31 октомври. Няма как да го направим, при положение, че още не е сложен последният слой асфалт”, коментира Стамен Савов, директор на областно пътно управление – Русе.

Повече по темата гледайте във видеото

Верижна катастрофа затвори пътя Русе - Бяла, има загинал (СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.