Неназована актриса, която е работила с Депардийо, твърди, че той я е тормозил

Разследването за изнасилване срещу известния френски актьор Жерар Депардийо ще бъде възобновено след искане от ищцата. Адвокатът на актьора заяви, че не е информиран за това.

Емили Ратайковски е бременна (СНИМКА)

В началото на август френската прокуратура е изпратила искане до следовател в Париж за възобновяване на разследването по делото за изнасилване, за което е обвинен актьорът. Това искане е изпратено, след като младата актриса, която вече обвини Депардийо през 2018 г., отново се обърнала към органите на правосъдието. Нейният граждански иск предполага почти автоматично започване на разследване.

Матю Макконахи казва „сбогом“ на миналото

Разследването по жалбата, подадена през август 2018 г. в прокуратурата на град Екс-ан-Прованс приключи през юни 2019 г. Неназована актриса, която е работила с Депардийо, твърди, че той я е тормозил, когато тя е отишла в дома му за "неформална репетиция на пиеса" на 6 и 13 август 2018 г. След многобройни проверки и разпити на актьора разследващите не са намерили достатъчно основания да повдигнат обвинение.

Предлагат Чадуик Боузман посмъртно за „Оскар”

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Източник: БГНЕС
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си