Джон Леджън пък пя на митинг с кандидатката за вицепрезидент Камала Харис

В последния ден от предизборната кампания в САЩ кандидат-президентът на демократите Джо Байдън беше подкрепен от певицата Лейди Гага. Двамата се срещнаха с избиратели в Питсбърг, Пенсилвания.

Американците избират президент

Пред младежите Байдън каза, че те са наистина забележително поколение и подчерта, че гласът на младите хора ще има ключово значение в настоящите избори. "Разчитам на вас", каза Байдън на студентите.

Какво сочат последните проучвания за президентския вот в САЩ?

Лейди Гага пък заяви, че е много развълнувана от това, че има възможност да бъде на подобна проява и благодари на присъстващите, че подкрепят Байдън.

Последва митинг в Питсбърг, на който поддръжниците на кандидата бяха в коли. Пред тях той прогнозира убедителна победа на изборите, а после Лейди Гага пя и прикани избирателите да "гласуват така, сякаш животът им зависи от това".

ЦЕНАТА НА ИЗБОРИТЕ: Вотът в САЩ струва 14 милиарда долара

В последния предизборен ден Байдън имаше четири прояви в Охайо и Пенсилвания. Неговият кандидат за вицепрезидент Камала Харис пък призова избирателите да "действат" по време на митинг в Филаделфия, на който пя Джон Леджънд. Събитието бе излъчено на живо пред участниците в митинга на Байдън в Пенсилвания.

ВСИЧКО ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.