Те занесоха коледни пакети с продукти от първа необходимост на близо 200 семейства и социално слаби възрастни хора

Рокери от варна с благороден жест. От мото клуб „Вокил” в морския град занесоха коледни пакети с продукти от първа необходимост на близо 200 семейства и социално слаби възрастни хора.

Още от сутринта рокерите от мото клуба подготвиха хранителните пакети за нуждаещите се. „Тази година решихме да се насочим към най-нуждаещите се, а именно - самотни хора, които са в неравностойно положение. Искахме изцяло към тях да е кампанията”, каза Никола Димитров - организатор на инициативата.

Ученици и студенти изпращат картини и писма за Коледа на COVID отделенията в Бургас

В кампанията се включват и Александрина и Самуил, които са дарили парите от своите детски касички.

„Всички хора имат нужда от помощ, внимание и да имат храна”, казва Александрина.

„Всеки има право да може да се храни нормално и има нужда от внимание”, допълва Самуил.

Един от първите адреси, които бяха посетени беше този на Радка Александрова, която не скри емоциите си. „Да сте живи и здрави! Весели празници и дано това лошо нещо да си отиде”, каза тя.

Рокерите са готови да организират и още благородни инициативи през следващите месеци, за да могат да подаряват усмивки на хората.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.