Така им благодарят за усилията в борбата срещу COVID-19

„Благодарим ви, че ви има!”. С това послание върху близо 100 картички деца от Второ средно училище в Монтана поздравиха COVID-медиците в града.

Тази сутрин част от момичетата и момчетата заедно с техните учители и родители се срещнаха с екипа на инфекциозното отделение на монтанската болница. 

„Благодарим ви за грижите, които полагате за болните хора. Пожелаваме ви весели празници“, каза едно от децата.

„Искаме да изразим уважението си към вас, към това което правите, към неуморния ви труд и да ви накараме да се усмихнете! Бъдете здрави, за да продължавате да помагате на хората“, каза директорът на Второ средно училище в Монтана Елка Станева.

 „Това означава, че хората разбират какво правим. Жестът им означава признателност, благодарност, уважение, което на нас ни липсва понякога”, каза Илияна Събчева, началник Инфекциозно отделение в МБАЛ „д-р Стамен Илиев“- Монтана.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.