Обвиняемият е направил пълни самопризнания

Убийство в Карнобат е извършено във вторник сутринта. Криминално проявен е убил по-малкия си брат на рождения му ден след пиянски запой. Двамата се скарали за дребни пари след няколко месеца безработица.

В навечерието на 50-годишния си рожден ден Ивелин сяда с по-големия си брат Альоша да се почерпят. Изпиват много алкохол. Двамата останали безработни, като до половин година по-рано Ивелин бил общ работник на повикване из цял Карнобат. Братята се скарали за пари.

Викторио Александров се призна за виновен за убийството на приятелката и детето си

„Използвайки арматурни клещи, той е нанесъл множество удари в областта на главата на по-малкия си брат. В резултат на тях той е починал. Извършителят на деянието е своевременно задържан”, заяви Цветелина Рандева - говорител на ОД на МВР Бургас.

61-годишният Альоша Янков е направил пълни самопризнания. Мъжът бил криминално проявен, преди три години лежал в затвора за дребни кражби.

Майката от Сандански, обвинена в убийството на децата си, спечели дело срещу бащата

„Цял живот е бил в затвора. Убитият беше много кротко момче. Не закачаше децата, играеше с тях, милваше ги. Просто съжаляваме, цялата махала съжаляваме”, коментира Сали.

По случая е образувано досъдебно производство под прякото наблюдение на Бургаска окръжна прокуратура.

Репортер: Елена Танева

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.