Това не се случва за пръв път

Президентът на САЩ Бил Клинтън (1993 – 2001) задряма по време на церемонията по встъпването в длъжност на 46-ия държавен глава Джо Байдън, съобщава „Ню Йорк Поуст”.

В кратко видео, което бързо набра популярност в социалните мрежи, се вижда как главата на 42-ият президент клюмва на гърдите му по време на инагурацията във Вашингтон.

В ПЪРВИЯ ДЕН: Джо Байдън отмени редица политики на Тръмп

Клинтън седеше до съпругата си Хилари Клинтън сред официалните лица, поканени на церемонията. Присъстваха също и Джордж Буш-младши, Барак Обама и съпругата му Мишел, както и вицепрезидентът Майк Пенс.

Посрещнаха Байдън с фойерверки над Белия дом (ВИДЕО)

Бил Клинтън не за пръв път заспива по време на важни събития. Преди 5 години той задряма, докато съпругата му произнасяше финалната си реч на Конгреса на демократите. Видеото от неловкия момент беше споделено и от Доналд Тръмп с коментара, че „дори Бил се е уморил от лъжите на жена си“.

Президентът Байдън се преклони пред гроба на незнайния войн в Арлингтън (ВИДЕО+СНИМКИ)

Джо Байдън се закле като 46-ия президент на САЩ (ВИДЕО+СНИМКИ)

ВСИЧКО ЗА ВСЪПВАНЕТО В ДЛЪЖНОСТ НА ДЖО БАЙДЪН ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.