В новата серия Тони Старк не се превръща в Железния човек, а Капитан Америка загива в леда

Компанията "Марвел“ създаде серия комикси с името "Преродени герои". Тя ще е алтернатива на случилото се в поредицата "Отмъстителите". 

В новата серия Тони Старк не се превръща в Железния човек, Капитан Америка загива в леда, а територията Уаканда остава неизвестна за останалия свят.

Сюжетът на новите комикси ще следва събитията в "Отмъстителите", но вместо супергерои ще действа Върховен ескадрон на Америка. Само един герой от вселената на "Отмъстителите" остава и в новата серия - ловецът на вампири Блейд. Засега не е ясно дали той ще може да промени хода на събитията.

Американският филмов институт обяви 10-те филма на годината

Писателят Джейсън Арън определя серията като "може би най-невероятната история, която е писал".  Комиксите ще бъдат илюстрирани от Ед Макгинес, който е партньор на Арън и в "Отмъстителите". 

Вселената супергерои "Отмъстителите" е създадена от писателя Стан Ли (1922-2018) и художника Джак Кърби (1917-1994). Първият брой излиза в продажба през септември 1963 г. От 2008 г. по мотиви на комиксите са заснети 23 филма. Следващият "Черната вдовица" се очаква да излезе по екраните през май.  

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.