Певицата в откровено интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо

Тази седмица в "Неделята на NOVA" пред Мариян Станков - Мон Дьо застава Тони Димитрова. Силна, пълна с харизма, но и чуплива. Певицата разказва за една много тежка година, която отне брат й след битка с коронавируса. 

"Загубата на брат ми ни съсипа. Аз изгубих своя герой. Снаха ми загуби любовта на живота си. Децата му загубиха най-добрия баща. Той беше Супермен за всички нас. Можеше всичко, знаеше всичко, беше добър и прекрасен. Не знам дали ще се науча да продължа без батко. Това е жесток урок", сподели тя.

Каква е равносметката на Тони Димитрова за изминалата година (ВИДЕО)

"Едва ли времето ще ме излекува. Категорично невярно е, че няма незаменими хора. Има такива",каза Димитрова. 

И допълни: "Поплаквам си, събираме се понякога със снахата. Като се гледам в огледалото, много приличам на него. Така знам, че батко е с мен, нося частица от него“.

"От страх животът може да спре, светът може да спре, а ние не правим нищо, с което да го победим. Понякога и мен ме обзема страх и му се отдавам. Не мога да го победя на секундата“, каза още певицата.

Тя призна, че изпаднала в депресия и е получавала паник атаки заради вируса. 

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.