Пандемията промени представите за работна среда и офис пространство

Само за няколко месеца пандемията изпрати хиляди хора от бюрото в офиса – вкъщи на дивана. Бизнес сградите останаха празни, а големите конферентни зали се пренесоха в мрежата. Тази седмица в „Темата на NOVA” авторът Наталия Герджикова и операторът Мартин Младенов разказват за работещите хора, които избраха да превърнат по-нетрадиционни места като селото, хижата и ски пистата в работно място.

„Темата на NOVA”: „Затворени в облака” (ВИДЕО)

По-смелите преобърнаха начина си на живот и напуснаха големия град. И всичко това, за да си кажат, че стресът е излишен, чистият въздух е важен, а мисълта за приключения е на първо място. Сред тях са Юрдана и Симеон, които в началото на пандемията отиват в Ковачевица за малко. Днес още са там и са се устроили така, че всичко да върви нормално – с тях, с децата им и доколкото е възможно с туристическата им агенция.

Цялото предаване гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си