След това е опитал да сложи край на живота си

Баща намушка двегодишното си дете и опита да се самоубие. Момиченцето е издъхнало веднага. Трагедията се е разиграла днес преди обед в Севлиево, научи NOVA.

41-годишният мъж е психичноболен. Бил е в психиатрия, но скоро е бил освободен от нея. След като е намушкал детето, е направил опит да се самоубие, като е прерязал вените си. 

14-годишен уби с нож 13-годишно момиче

Майката на убитото дете и другото им дете, на 11 години, не са присъствали на зловещия инцидент. По-късно именно те са открили мъжа и намушканото момиченце.

Бащата на детето е откаран в областната болница в Габрово. Там е станало ясно, че няма опасност за живота му. Лекарите са превързали ръцете му. Предстои той отново да бъде настанен в психиатрична болница.

СЛЕД ЗАБЕЛЕЖКА ЗА МАСКИ: Намушкаха 27 пъти охранител на магазин

В края на миналата година е установено, че мъжът изпада в депресия. Лекуван е за кратко в център за психично здраве и към момента на трагедията се е водил на домашно лечение.

Полицията работи по случая. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.