Откровен разговор за последните дни на един от любимите гласове

Пред Мариян Станков - Мон Дьо тази неделя застана Люба. Момичето на Димо от P.I.F., когото загубихме в края на миналата година.

55 дни без Димо. Болка и любов. Празнина, тишина и мрак. Откровен разговор за последните дни на един от любимите гласове на България от времената, когато не се правеше пластмасова музика. Един тих разговор за живота след!

Сега майката на двете му деца и любовта на живота му ще трябва да се научи да живее без него. С болка. Но и с любов, защото хората като Димо не са обречени на забрава.

„Той успяваше да живее в момента. Той не искаше смъртта да му се случва сега. Не мога да кажа, че се е страхувал. Казваше ми: „Ако нещо се случи с мен, искам да знам, че сте добре”, сподели тя. 

Люба каза, че не е питала Господ защо това се е случило на нея. Интересувала се е защо се е случило на него.

„Хората не знаеха за него, че е много раним. С детско сърце, с което преживява всяко нещо”, разказа момичето на Димо. 

Сборен албум с най-добрите Слънчеви и Облачни песни ще пусне на 26 февруари група P. I. F. През май тази година музикалното наследство от фронтмена на групата Димо Стоянов ще се увеличи с чисто нов албум P.I.F., 6, чийто вокали артистът записва буквално до последните си часове живот.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.