Защо все повече хора организират незаконни партита?

Нарушаването на закона от желаещите да разпускат в барове и заведения се превърна в истинска игра. Заведенията отварят, клиентите прииждат, а полицията и РЗИ дебнат в засада. Това се случва и във Велико Търново.

По-точно в едно село на 15-тина километра от Велико Търново - Велчево, което има около 150 жители.

ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ: Премиерът на Гърция на закуска с 50 души (ВИДЕО)

Оказва, че една  вила е доста оборотна и всеки уикенд е заета от хора. Тук е имало парти за Трифон Зарезан или Свети Валентин.

СКРИТА КАМЕРА: Организират ли се нелегални партита в имоти под наем (ВИДЕО)

Имало е и проверка на полицията, но след игра на котка и мишка между наемателите и полицаите нарушение не е открито. Интересен е фактът, че хората, които са били тук, са лекари.

Полицията установява 14 човека. След като органите на реда си тръгват, мъж от компанията изкарва още трима души от пристройка. Нарушение не е регистрирано.

Глобиха албански министър с 40 000 евро за парти в ресторант

Според Националният туристически регистър регистрираните у нас къщи за гости, без семейните хотели и стаи за гости, са над три хиляди и триста.

Вижте повече във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.