Вижте в кои часове ще са отворени

„Зелени коридори” за ваксинация срещу коронавирус са разкрити в столичните болници „Пирогов” и Военномедицинска академия. В двете лечебни заведения ще се поставя препаратът на AstraZeneca.

В „Пирогов” ще има „зелен коридор” на 29, 30 и 31 март включително, съобщават от лечебното заведение. Хората ще могат да се имунизират без предварително записване на часове. На място ще функционират четири имунизационни зони. Желаещите ще се приемат между 09:00-17:00 ч. Имунизацията и реимунизацията срещу COVID-19 според Националния ваксинационен план продължава също, информират още от „Пирогов”.

🟢 До края на март Пирогов ваксинира с Oxford/AstraZeneca всички, които желаят❗️ 💉 “Зелен коридор” на 29, 30 и 31 март...

Публикувахте от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" в Неделя, 28 март 2021 г.

 

„Зелен коридор“ за ваксинация в понеделник ще функционира и във ВМА. Всички желаещи, без записани часове в Националната здравно-информационна система, могат да се имунизират във ваксинационния център на болницата от 08:00 до 18:00 ч. Имунизациите ще се извършват само с ваксината на AstraZeneca. Във ВМА продължават ваксинациите по националния електронен регистър, реваксинации и имунизации на планирани целеви групи.

❗️ „Зелен коридор“ за ваксинация във ВМА и на 29 март (понеделник) ❗️ Всички желаещи, без записани часове в...

Публикувахте от Военномедицинска академия - ВМА в Неделя, 28 март 2021 г.