Какви са подозренията на близките на изчезналата брокерка от Бургас?

Млада жена в Бургас издирва майка си от почти една година. На 29 октомври миналата година около 16 часа дома си напуска брокерът на недвижими имоти Теодора Бахлова и оттогава жената е в неизвестност.

БЕЗ СЛЕДА: Близки издирват възрастен мъж, изчезнал край село Дърманци

От края на миналата седмица в Бургас близки и полиция издирват и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. Мехмед е освободен преди дни, но после изчезнал от строителен обект, където работел. Вчера пък полицията арестува известен бизнесмен, занимаващ се с недвижими имоти в Бургас.

„Общото между майка ми и на Юмер е, че и двамата са изчезнали по идентичен начин. Има един и същ мотив – и двамата са предполагали, че ще получат финансова облага при среща, която би оправила финансовото им положение. Майка ми е близка на арестувания бизнесмен”, каза дъщерята на изчезналата Теодора.

СДВР издирва мъж, заподозрян за кражби (СНИМКИ)

„Искам да апелирам към всички възможни институции да се заемат с двата случая, защото 10 месеца по-късно отново има изчезнал човек, отново има едно почернено семейство, а последици няма”, добави тя.

Повече по темата гледайте във видеото.