Министър Рашков й връчи договор за назначаване

Златната ни медалистка от Олимпиадата в Токио Ивет Горанова се влива в редиците на МВР. Това стана факт на официална церемония днес, на която министърът на вътрешните работи Бойко Рашков й връчи договор. Да работи в структурите на МВР е поредната сбъдната мечта за шампионката.

Ивет Горанова - момичето с хладен ум и железен характер (ВИДЕО)

Днес Ивет Горанова дойде в Академията на МВР с решението да работи в полза на закона. „В момента ще сбъдна още една от моите стари мечти. Това не се е променило. Сега си представям мен в униформа”, каза тя.

„Отправих поканата, но не бях сигурен на 100%, че тя ще бъде приета. Сега се оказва, че тя е много сериозна, както в спорта, така се надявам и в редиците на МВР”, коментира Бойко Рашков.

Бойко Рашков: Ако желае, Ивет Горанова може да се влее в редиците на МВР (ВИДЕО+СНИМКИ)

Днес беше първият работен ден на Ивет като инструктор по бойни приложни изкуства в Академията на МВР. „Няма да ги направи чак олимпийци, но ще ги доближи до нивото на световния спорт”, каза Бойко Рашков.

Олимпийската ни шампионка осъзнава отговорността и очакванията, които вече добре познава. „Както прославих България на Олимпиадата, така искам да продължа да защитавам и да прославям знамето на България”, каза тя.